Wil jij een kerstpakket met betekenis?

 

Krijg jij ook nog steeds een kerstpakket waarvan je de helft in de kast laat staan? Zo’n kerstpakket met een halfbakken Italiaans tintje, inclusief derde kerststol die je liever aan de buurman weggeeft? Veel inhoud van een kerstpakket gooien we weg of eten we niet op. Dat is zonde van het geld, jammer van de producten en al helemaal niet duurzaam. Daarom hebben wij iets bedacht.

 

Wat is een kerstpakket met betekenis?

 

Bij de kerstpakketten van vandaag is de betekenis nogal zoek. Vroeger was een kerstpakket hét eindejaarsgeschenk van de werkgever. Daarin zaten dan luxeproducten als popcorn, kalfsragout en pesto. Dat ken je inmiddels wel, en toch krijgen we deze producten nog steeds in een kerstpakket. Dat is best gek. Daarom doen wij het anders.

We geven een kerstpakket weer betekenis. Op een duurzame en op een bourgondische manier. We stellen producten samen die aansluiten op onze betekenis-filosofie. In twee concepten: een duurzaam kerstpakket en een bourgondisch kerstpakket. In die kerstpakketten zitten weer bourgondische luxeproducten of producten met een sterke duurzame betekenis.

 

Het bourgondische kerstpakket: genieten.

 

Een kerstpakket is bedoeld om van te genieten. Een eindejaarsgeschenk, om mee verwend te worden. Genieten staat centraal bij het bourgondische kerstpakket. Wij geloven dat genieten pas tot zijn recht komt als we de focus van kwantiteit naar kwaliteit sturen: minder producten in je kerstpakket, maar wel van betere kwaliteit. Benieuwd wat wij bedoelen met bourgondisch ferwend?

 

Een duurzaam kerstpakket: met impact

 

Ons duurzame kerstpakket is gericht op de duurzame en sociale impact van de producten die daar inzitten. Duurzaamheid wordt vaak gezien als een concessie van iets. Wel duurzaam, niet lekker. Wel duurzaam, niet mooi. Wij denken daar anders over. De producten in dit kerstpakket, geven betekenis aan de duurzame en sociale impact die ze hebben op onze wereld: ferwend met impact.

ferwend © 2019

peter@ferwend.nl

+31 6 33 24 58 21

Zwolle (NL)