Zoek jij een luxe kerstpakket voor 2019?

"Enjoy life.

There is plenty

of time

to be dead."

~ H.C. Andersen

Bourgondisch ferwend met kerst.

Met de betekenis om te genieten. Daar is dit bourgondische kerstpakket voor bedoeld. Misschien had je nu een boordevol kerstpakket verwacht. Want meer is beter, toch? Wij vinden van niet. Genieten zit ‘m volgens ons juist in de spaarzame geluksmomenten met familie, vrienden of bekenden. Kwaliteit boven kwantiteit.

Daarom hebben wij dit kerstpakket niet volgestopt met willekeurige producten, maar zijn we heel selectief geweest tijdens het uitkiezen van de producten voor dit bourgondische kerstpakket. Deze producten kun je op tafel zetten tijdens jouw kerstborrel. Een mooie rode wijn, bijpassende kaas, spelkaarten en andere luxe borrelsnacks zijn de perfecte ingrediënten om een avond bourgondisch te genieten.

Met elkaar, of helemaal voor jezelf. 

De wijn is een Negroamaro Del Salento Domiziano 2018. Deze wijn is vol, rond en zwoel van smaak met een stevige afdronk. Een wijn van negroamarodruiven, afkomstig uit de Italiaanse regio Apulië. Vier maanden gerijpt in kleine eikenhouten fusten. Dit is geen standaard wijn voor in een kerstpakket. Daarom zit ‘ie wel in dit kerstpakket.

 

Een luxe notenmix. Een selectie van cashewnoten, hazelnoten, amandelen, pecannoten en walnoten. Deze noten zijn in huis gebrand, vlak voor het verpakken. Zo blijven de smaken het beste bewaard tot jouw kerstborrel. Geen studentenhaver in jouw kerstpakket. Nee, een in huis gebrande, luxe notenmix.

 

Een brockelaer kaas. Een brok exclusieve, Hollandse kaas. Deze kaas is maar liefst 150 weken op hout gerijpt. Brokkelt, met een krachtige pittige smaak. Het beste voorbeeld van Hollands genot, en dat moet je proeven.

 

Franse Montagnel-worst. De bourgondische levensstijl hoef je niet aan Fransen uit te leggen. Goed eten en drinken van formidabele kwaliteit. De Fransen zijn hier koning in. Zij weten hoe een goede droge worst moet rijpen. Daarom hebben wij ‘m geselecteerd voor dit bourgondische kerstpakket.

 

Zoetwaar. Een combinatie van Oudhollands TumTum snoepgoed. Een allemansvriend waar jong en oud in Nederland al jarenlang van genieten. Decennia geleden een must in elk kerstpakket. Uit beeld verdwenen, maar nu weer terug.

 

Spelkaarten. Van The CoolClub. Geniet van jouw kerstborrel met een glas rode wijn, noten en kaas tijdens een kaartspel. Op deze spelkaarten vind je wereldberoemde karakters van onze moderne geschiedenis. Cruijff, Mandela of Whitney Houston. In jouw kerstpakket van 2019.

Genieten staat centraal bij dit kerstpakket. Genieten van mooie producten is altijd duurzamer dan het weggooien van die derde kerststol. Minder producten in je kerstpakket, maar wel van betere kwaliteit.

‘Less is more’. Dat is jouw kerstpakket anno 2019. Dat is de betekenis om te genieten.

ferwend © 2019

peter@ferwend.nl

+31 6 33 24 58 21

Zwolle (NL)